Welke services wij aanbieden

Onze op maat gemaakte oplossingen zorgen ervoor dat elk beeld voldoet aan uw specifieke wensen en doelstellingen.

Evenement foto- en videografie

SkyVision brengt evenementen tot leven met adembenemende dronebeelden die verder gaan dan conventionele opnames. Met onze drone brengen we de levendige sfeer van evenementen in beeld. Of het nu gaat om festivals, concerten of andere speciale gelegenheden, SkyVision creƫert indrukwekkende beelden die het unieke karakter en de energie van het evenement vastleggen.

Bedrijfs beelden

Bij SkyVision Media helpen we bedrijven zich te onderscheiden met adembenemende dronefoto’s en -video’s. Onze geavanceerde dronetechnologie en ervaren operators bieden een uniek perspectief dat uw bedrijf op een ongeĆ«venaarde manier in beeld brengt.

Vastgoed beelden

Bij SkyVision Media specialiseren we ons in het leveren van hoogwaardige dronefoto’s en -video’s die uw vastgoed op de meest aantrekkelijke manier presenteren. Onze geavanceerde dronetechnologie en deskundige operators zorgen voor adembenemende luchtbeelden die de unieke kenmerken en voordelen van uw eigendommen perfect vastleggen.

Hoe werkt het proces?

Consultatie

We beginnen met een gratis consultatie om uw behoeften en wensen te bespreken. Dit helpt ons om een duidelijk beeld te krijgen van uw project en om een offerte op maat te maken.

Opnamedag

Op de afgesproken dag komen onze gecertificeerde drone-operators naar de locatie om de opnames te maken.

Post-productie en Levering

Na de opnames bewerken we de beelden om een afgewerkt product van hoge kwaliteit te leveren. Binnen 1-2 weken ontvangt u de definitieve beelden, klaar voor gebruik in uw project.

Wil u ons inhuren?

neem contact op